L´HORT

L’Hort de La Lluna és una de les activitats que realitzen els infants de 2 a 3 anys. Amb l’arribada de la Primavera els nens i nenes es comencen a preparar per fer de pagesos. Preparen la terra llaurant-la i tot seguit, planten els diferents planters que prèviament han escollit (tomaqueres, pebroteres, mongeteres, enciams, cebes…).

Amb aquesta activitat treballem el llenguatge matemàtic (les formes geomètriques, el números…) d’una manera molt vivencial, i divertida. I el més important de tot, és que estan aprenent jugant.

EL JARDÍ

El jardí de La Lluna, és una de les activitats que realitzen els infants de 1 a 2 anys, ja que és un treball de descoberta de l’entorn adequat per a aquesta edat.

Amb l’arribada de la primavera, els nens i nenes es comencen a preparar per fer de jardiners, preparen la terra, les jardineres i tot el material necessari per poder plantar les flors en companyia dels seus familiars.

A partir d’aquí comença un treball d’observació, respecte i cura diari, ja que cada dia mirem les flors, les olorem, les toquem i, si cal, les reguem.